Navigovat do servisuKarviná - Staré Město, Bohumínská 373/7Telefon+420 596 322 020 E-mailcruservis@cruservis.cz Otevírací dobaPo - Pá: 7.45 - 16.45 So: po dohodě

Smluvní servis Wüstenrot pojišťovny a.s.

30.10.2012

Od října 2012 jsme smluvním servisem Wüstenrot pojišťovny a.s.


Měsícem říjen rozšířujeme nabídku partnerských smluvních pojišťoven o pojišťovnu Wüstenrot . Wüstenrot pojišťovna a.s. je na trhu pojištění vozidel od roku 2006, a v oblasti pojištění vozidel nabízí povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění skel, asistenční služby...
Smluvní vztah přináší nám a hlavně našim klientům výhody spojené předně s rychlým vyřízením pojistné události. V praxi to znamená, že pojistnou událost vyřešíme již od odtahu vozidla, zjištěním rozsahu poškození s provedením fotodokumentace, přes garantovanou opravu až k finálnímu krytí pojistné události s ukončením platby pojistného plnění formou tzv. krycího dopisu na náš účet.

Wüstenrot v České republice

I v naší zemi je jméno Wüstenrot úzce spojeno s počátky stavebního spoření. Wüstenrot - stavební spořitelna a.s. zahájila svou činnost na podzim roku 1993, v roce, kdy byl přijat zákon o stavebním spoření. Od té doby si získala důvěru statisíců klientů, kterým stavební spoření umožnilo financovat bydlení, vytvořit finanční rezervy na stáří i ušetřit si peníze na jiné potřeby.

Stejně jako v mateřských zemích i v České republice bylo záměrem Wüstenrotu poskytnout klientům ucelený soubor finančních služeb z oblasti rodinných financí. Po stavebním spoření přišlo v roce 1999 životní pojištění, začátkem roku 2003 nabídl Wüstenrot hypotéky jako další formu financování bydlení.

V roce 2006 bylo portfolio Wüstenrotem poskytovaných služeb rozšířeno o neživotní pojištění, zaměřené především na pojistnou ochranu rodiny a bydlení a pojištění motorových vozidel.

Další významný mezník v rozvoji služeb Wüstenrotu představovalo zavedení depozitních produktů a internetového bankovnictví na přelomu let 2010 a 2011.

Dnes je Wüstenrot finanční skupinou, kterou tvoří čtyři společnosti. Díky jejich úzké spolupráci a společné obchodní síti finančních poradců má klient Wüstenrotu svého osobního finančního poradce, a tím všechny potřebné služby snadno dostupné pod jednou střechou.

 

 

Další aktuality

Bosch Car Service opět vyhodnocena jako nejlepší servisní síť 2012

Bosch Motorsport opět zvítězil v Le Mans

RENOVACE SVĚTEL

Bosch Car Service opět vyhodnocena jako nejlepší servisní síť 2011

Monstrum má 250 koní