Navigovat do servisuKarviná - Staré Město, Bohumínská 373/7Telefon+420 596 322 020 E-mailcruservis@cruservis.cz Otevírací dobaPo - Pá: 7.45 - 16.45 So: po dohodě

Bosch Car Service opět vyhodnocena jako nejlepší servisní síť 2012

28.10.2012

  

 

Čtenáři časopisu Auto, Motor und Sport hlasovali pro své oblíbené značky.

Značka Bosch zvítězila sedmkrát.

Již od roku 1977 hlasují čtenáři německého motoristického časopisu Auto, Motor und Sport v anketě „Nejlepší auta“ a nejinak tomu bylo i v roce 2012 – již posedmé měli čtenáři navíc možnost vybrat nejlepší značku v různých kategoriích. Kvalitní výrobky značky Bosch letos získaly sedm prvenství, což jednoznačně svědčí o tom, že motoristé společnosti Bosch důvěřují.


Časopis Auto, Motor und Sport patří k nejčtenějším motoristickým časopisům v Evropě a pro milovníky aut z řad německých čtenářů je tím vůbec nejoblíbenějším čtením. S časopisem je spojena tradice každoroční čtenářské ankety o nejlepší automobilové značky.

Od roku 2006 k hlasování také přibyl výběr nejlepších značek v automobilovém sektoru jako takovém, čtenáři tedy například hlasují pro dodavatele, sítě servisů a banky výrobců. Od zahájení ankety „Nejlepší značka“ se žádné síti servisů nepodařilo sesadit společnost Bosch z vedoucí pozice – značka Bosch tak v roce 2012 zvítězila již posedmé za sebou.

Kromě vítězství v kategoriích „Zapalovací svíčky“ a „Stěrače“ dosáhla společnost Bosch prvenství v kategoriích „Filtry“, „Světla/žárovky“, „Akumulátory“ a „Nástroje“. Tento úspěch je tak jasným důkazem síly značky Bosch a její špičkové technologie a kvality. Z daného úspěchu mohou těžit také servisy, neboť špičkové produkty a služby Bosch, které nabízejí, představují přesně to, co motoristé chtějí.


Čtenáři časopisu Auto, Motor und Sport byli požádáni, aby „označili všechny společnosti, které podle jejich názoru nabízejí špičkové produkty“. Společnost Bosch skončila na prvním místě v následujících kategoriích:

  • Sítě servisů
  • Akumulátory
  • Světla/žárovky
  • Filtry
  • Stěrače
  • Nástroje
  • Zapalovací svíčky

zdroj: www.bosch.cz

Další aktuality

Bosch Motorsport opět zvítězil v Le Mans

RENOVACE SVĚTEL

Bosch Car Service opět vyhodnocena jako nejlepší servisní síť 2011

Monstrum má 250 koní

Spustili jsme nový web ethanol85.cz