Navigovat do servisuKarviná - Staré Město, Bohumínská 373/7Telefon+420 596 322 020 E-mailcruservis@cruservis.cz Otevírací dobaPo - Pá: 7.45 - 16.45 So: po dohodě

Bosch Car Service: hlavní servisní partner e-Mobil Rally „Wave“

20.9.2011

 

Od 11. do 25. září 2011 proběhne napříč Evropou tzv. e-Mobil-Rally "Wave", které se zúčastní 20 mezinárodních týmů, mimo jiné i jeden z České republiky, a během 15 dnů projede 8 zemí.

e-Mobil Rally startuje v Paříži a cílem je Praha. Na své pouti projede postupně Francii, Belgii, Holandsko, Německo, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Rakousko a právě Českou republiku. Hlavním úkolem je rozšíření povědomí o otázkách a možnostech e-mobility. To proběhne na 35 plánovaných zastávkách, mimo jiné i v Brně, Jihlavě a Praze.

 

 

 


'
'
 

 

 

 

 




Oficiálním servisním partnerem celé cesty je díky svým zkušenostem a know-how v oblasti elektromobility síť servisů Bosch Car Service, jehož logo spatříte na jednotlivých vozidlech. Bosch Car Service je odpovědný za agilnost týmu v případě poruchy nebo nehody. Disponuje moderním diagnostickým zařízením Bosch ESI[tronic], které je schopno provést diagnostiku elektromobilů a dále má k dispozici technickou Hot-line a profesionální školený personál, který je připravený okamžitě pomoci.

 

Tak jako v životě, štěstí přeje připraveným a proto je dobré míti v případě nutnosti jistotu poskytnutí nejlepšího možného servisu. A ten u sítě Bosch Car Service vždy najdete.

 

Přijďte se podívat i vy:

V sobotu 24.9.v Brně, Ve Vaňkovce 1, mezi 10:30 a 14:30
V sobotu 24.9. v Jihlavě, Benešova ulice, mezi 16:30 a 19.hod
V neděli 25.9. v Praze na Staroměstském náměstí mezi 11. a 15. hod.

 

 

Další aktuality

Přestavby na Ethanol E85 u nás...

Smluvní servis TRIGLAV pojišťovny, a.s.

Nové zboží na E-shopu

U nás koupíte orig. ND BMW

Smluvní servis pojišťoven ČSOB, AXA, Uniqa a Hasičská vzaj. poj.