Navigovat do servisuKarviná - Staré Město, Bohumínská 373/7Telefon+420 596 322 020 E-mailcruservis@cruservis.cz Otevírací dobaPo - Pá: 7.45 - 16.45 So: po dohodě

Novinka! Opravná sada pneu SLIME USA

27.7.2009

Od 15.9.2009 skončila povinnost vozit rezervní kolo za předpokladu že ho nahradíte nouzovou sadou pro opravu pneumatik nebo doložíte smlouvu s asistenční službou. Proto přicházíme z nabídkou těchto nouzových sad pro opravu pneu od firmy SLIME USA..

Od července máme v našem servise a na e-shopu v prodeji skvělou novinku od firmy SLIME USA.

Přípravek je vhodný nejen pro automobily a motocykly, ale i pro zahradní techniku, traktory, čtyřkolky atd.

Sám a Snadno "CHYTRÝ ZPŮSOB, JAK OPRAVIT DEFEKT" Není třeba automobil zvedat ani demontovat kolo; stačí použít přípravek SLiME, nahustit pneumatiku výkoným minikompresorem (11L/min.) a vyrazit na cestu. Navíc obsahuje adaptéry pro míče, hračky, matrace a další nafukovací předměty. Smart Spair nabízí lehce přenosné řešení pro opravu defektu: uschovejte jej pod sedadlem auta, nebo v kufru.SLIME je "univerzální pro všechny typy aut" a PATŘÍ DO KAŽDÉHO VOZU!
SLIME je 100% ekologicky odbouratelný přípravek. V pneuservise stačí pneu vypláchnout vodou, vysušit a opravit standartním způsobem. SLIME neničí Vaše pneu a v pneuservise nemají problémy Vaši pneu standartně opravit.

Chemici Slime vyvinuli špičkový moderní systém ekologicky šetrných vláken, lepidel, polymerů a patentované tuhnoucí složky, které se propojují a srážejí, čímž utěsní průrazy do (6mm) u bezdušových pneumatik a (3mm) u pneumatik s duší.
Mřížka z vláken Fibro-Seal spolu s viskózní látkou, která slouží k jejich lepšímu rozprostření, těsně přilnou k jakékoli poškozené oblasti; vytvářejí elastickou a trvanlivou záplatu a zabraňují defektům.

NESUNDÁVEJTE PNEUMATIKU
NEČEKEJTE NA ODTAH
NEZůstaŇTE STÁT STRANOU, když ostatní jedou
OPRAVTE DEFEKT ZA 15 MINUT NEBO I RYCHLEJI
ŠETŘETE PALIVEM: POUŽÍVEJTE KOMPRESOR A UDRŽUJTE PNEUMATIKY DOBŘE NAHUŠTĚNÉ

SMART SPAIR  OBSAHUJE:
Těsnící přípravek Slime 500 ml s technologií Fibro-Seal?
Výkonný 12 V kompresor s manometrem: nahustí středně velkou pneumatiku za 7 minut
2" hadici s rychloupínáním
Dlouhý napájecí kabel s A/C adaptérem pro připojení dalších přístrojů
Nástroj pro vyjmutí vložky ventilu a plnící hadičku
Adaptéry pro pneumatiky, míče, hračky, matrace a další nafukovací předměty
Kompletní návod k použití

Upozornění:
u pneumatik určených pro vyšší rychlosti (nad 100 km/h) přípravek používejte pouze k opravám (s výjimkou pneumatik přívěsů). Při použití na předních kolech nebo na všech čtyřech kolech může způsobovat výrazné vibrace. Pro zajištění bezpečnosti nechejte opravenou pneumatiku co nejdříve odborně zkontrolovat. SLiME nedokáže opravit boční průrazy nebo pneumatiky s poškozenou patkou; neměl by se používat u pneumatik s vadným ventilem nebo poškozeným ráfkem. Při práci s přípravkem je nutné používat ochranu očí.

  

VÍCE NEJEN O CENÁCH NA NAŠEM E-SHOPU ZDE : SLIME

Další aktuality

DENNÍ SVÍCENÍ - u Nás montujeme homologované sady...

Objednání servisu ON-LINE

E-Shop nově otevřen

Šetřete palivo s Bosch car servisem (20% sleva)

Novinka AutoSock - Textilní řetězy u Nás v prodeji